DSC_0347_edited.jpg

WORD LID VAN LAUDATE DOMINUM

We zijn op zoek naar nieuwe leden!

foto%20LD%20introductieavond_edited.jpg

Laudate Dominum is op zoek naar enthousiaste leden! Ben je in de leeftijd van 16 - 35 jaar en op zoek naar een (nieuwe) muzikale uitdaging, dan ben je van harte welkom! Meld je aan via door het onderstaande formulier in te vullen. 

Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een auditie. Tijdens de auditie kijken we naar de kwaliteit, de kleur en het bereik van je stem, je muzikaliteit en maatgevoel. Verder laat je een muziekstuk horen dat je zelf ingestudeerd hebt. Je auditie wordt afgenomen door de dirigente en tenminste één bestuurslid. Na de auditie krijg je feedback en hoor je of je toegelaten wordt. Als je toegelaten wordt, ontvang je het koordocument en een inschrijfformulier.

Auditie doen

Voor wie? Iedereen met interesse!

Ondertussen hebben we met een aantal enthousiaste leden al een paar oefenavonden gehad. Maar nog steeds zijn we op zoek naar nieuwe leden, en wie weet ben jij de perfecte aanvulling voor ons koor!

De locatie waar we oefenen is in Veenendaal, bij de zorggroep Charim (locatie De Meent). We zijn erg dankbaar dat we hun locatie kunnen gebruiken. Zo hoeven we niet stil te zitten, en kunnen we elke 2 weken oefenen. We zullen de komende tijd oefenen op het onderstaande adres:

Grote Beer 10

3902 HK Veenendaal

 

Punten waar wij op letten tijdens de auditie zijn:

  • Houding

  • Ademtechniek

  • Klankvorming

  • Muzikaliteit en expressie

 

Wat mag je doen tijdens de auditie:

  • Je zingt het stuk Lead me Lord, van Samuel Wesley. Je wordt hierbij begeleidt op piano.

  • Daarnaast mag er een stuk vrij gekozen uit het tijdperk van barok tot romantiek. Let er hierbij op dat het stuk past bij jouw stem, en ga daarbij uitdagingen niet uit de weg. Hoe meer wij van jou horen, des te beter!

  • Verder mag je nog enkele toonladders laten horen, dit om na te gaan wat jouw bereik is.


Lijkt het je wat om mee te zingen?

Aanmelden voor een auditie of een vrijblijvende luisteravond kan via het formulier hiernaast -->

Wij zullen dan zo snel mogelijk met jou contact opnemen.

Ik meld me aan!

Neem even de tijd om je aan te melden voor een auditie of een vrijblijvende luisteravond.